søndag 30. juni 2013

Storesøsterboleroen går live!

Det har blitt etterlyst bilder av strikketøyene mine i bruk på modeller.. Det er ikke lett å motivere mine barn til slikt, men med et håp om pizza til kvelds er det mye som går greit allikevel!

torsdag 27. juni 2013

Pilgenser til storesøster!!

Pappaen har valgt ut farger, så nå starter jeg et nytt prosjekt! Jeg eeeeeelsker nye prosjekter! Dette er første gang jeg strikker "summer wool"-garnet til Pickles, så det blir ekstra spennende!

søndag 23. juni 2013

En lettstrikket bolero til storesøster

Mønster: Pickles
Garn: Extra Fine Merino og Angora fra Pickles.
Dette er en fantastisk oppskrift! Jeg strikket vekselvis perlestrikk og glattstrikk, og jeg prøvde den hele tiden på jenta mi underveis i strikkingen. Den er derfor skreddersydd til henne. Jeg heklet en kant til slutt med hullmønster. Der tredde jeg igjennom en flettet snor i øverste del, slik at den kan knyttes sammen foran. Sukk, jeg må nok lage flere varianter av denne etterhvert!

tirsdag 18. juni 2013

En topp til trollungen!

Mønster: Pickles
Garn: Extra Fine Merino fra Pickles
Jeg endret litt på økningen i rundfellingen, og hoppet over den siste fellingen i nedre kant. 
Denne ble skikkelig fin altså:)

Endelig, så er det gjort!

Da er det endelig gjort! Jeg har hatt denne bloggen i tankene en stund, og nå er den endelig blitt virkelighet! Hjippi! Jeg håper alle andre strikke- og hekleglade der ute kommer til å glede seg over mine innlegg og bilder. Jeg skal forsøke å dele alle mine prosjekter, og å spre glede og motivasjon til alle dere som kommer over denne bloggen!