søndag 28. juli 2013

Tuttifruttiskjørt!

Mønster: nOOmis design
Garn: Rest fra "sorte fåret"
Dette skjørtet er superlett å både strikke og tilpasse til forskjellige størrelser. Tuttifruttifargene ble en stor slager hos jenta her hjemme!



søndag 21. juli 2013

Oslo Anorakk til alle sammen!

Mønster: Pickles
Garn: Abuelita Tjukk Merino
Endelig er lillebror sin Oslo Anorakk ferdig! Dermed har alle barna fått hver sin, og er klare for barnehagen og høsten etter hvert..:)



søndag 14. juli 2013

Heklet skjørt til lillesøster:)

Mønster: nOOmis design
Garn: Rester fra Mor Åse babyull

Dette skjørtet ble laget i vår av et restegarn jeg fant. Mønsteret er ufattelig lett, men ser fint ut. Skjørtet har blitt populært hos mine venninner, og noen har laget mange varianter til sine barn:)



mandag 8. juli 2013

Pilgenseren til storesøster er ferdig!!!!

Mønster: Pickles
Garn: Summer Wool fra Pickles
Jeg bestemte meg tidlig for at jeg ville strikke dette garnet på pinne 4. Da bestemte jeg meg også for å strikke 5/6 år til min 4-åring, med det ønske å få en kort kjole nå, og en tunika og topp senere. Denne var rask å strikke (særlig da prinsessa fant ut at hun ikke ville ha lange ermer:)), og garnet ble lettere å strikke etterhvert. Den ble veldig fin med pappas farger, og kommer til å vare leeeeeenge! I like!!



onsdag 3. juli 2013

Så var det toppen til trollungen sin tur:)

Denne toppen er utrolig lett og behagelig. Garnet er fantastisk mykt og godt. Jeg tror at til og med de mest sensitive barna ikke engang vil merke at dette er ull...!!