onsdag 19. februar 2014

Lueprosjekt

Mønster: nOOmi's design
Garn: nOOmi's Angora

Jeg sliter med å ferdigstille prosjekter for tiden... Ikke mindre enn 5 prosjekter henger og slenger på pinner for tiden, men jeg er lei de alle sammen... Æsj... 
Sannheten er at jeg har en bolle i ovnen (som det så "pent" heter!), og alle prosjekt jeg forsøkte å overrumple kvalmen med, ligger godt gjemt bort... De tapte. Kvalmen og trøttheten vant. Og bare tanken på disse prosjektene bringer kvalmen frem igjen...
På lørdag kjente jeg lysten på et strikkeprosjekt igjen, men klok av skade visste jeg at det måtte være et lite prosjekt. Gjennomførbart! Jeg tok frem mitt eget garn, og begynte på en lue. 3 tråder angora, og plutselig var hele lørdagskvelden borte, men en lue hadde sett dagens lys!!!
Den ble bittelitt stor, men storesøster ble strålende fornøyd! Lillesøster har også bedt om en, den går det myyyye tregere med, for den har allerede vært på pinnene i 4 dager... Håper formen snart stabiliserer seg...!

2 kommentarer:

  1. Velkommen i klubben Noomi.... Trodde det bare var meg som hadde lyst til alt mulig annet enn det jeg EGENTLIG gjør. sånn kan d bli himla mange prosjekter av!

    Elisabet

    SvarSlett
  2. Fin lue :-) Håper formen blir bedre etter hvert :-)

    SvarSlett